Follow us!

Free shipping on orders from € 500! 🚚

Signature series bows with lifetime warranty! ✅

100% genuine customization for the traditional archer! 🤍

Get in touch with us

Item has been added

RIVM en andere regels op de Fairday:

  • person Magen Klomp
  • calendar_today
  • comment 0 comments
RIVM en andere regels op de Fairday:

De Fairday is aanstaande zaterdag en zondag 3 en 4 oktober.

Zaterdag: 08.30 inschrijving, 09.30 de banen uitlopen. Ca. 32 3D doelen

Zaterdag avond:  20.00 inschrijven, 20.15 de banen uitlopen. Ca.25 3D doelen

Zondag: 08.45 inschrijven, 09.30 de banen uitlopen. Ca. 30 3D doelen dubbele Hunter

We hanteren ter plekke de RIVM regels en meer. We verzoeken je daarom met klem anderhalve meter afstand te bewaren van andere schutters. We missen jullie, onze schuttersvrienden, heel erg. Maar… We kunnen niet knuffelen, geen handen schudden, niet samen dansen en niet gezellig dicht op elkaar zitten bij het eten. We hebben daarom ook weinig zit plekken beschikbaar. Wil je echt zitten? Neem dan een los stoeltje, of iets dergelijks, mee en houdt afstand.

Kamperen kan vanaf vrijdag middag 15.00 uur. Let wel, de counselors (crew) bepalen waar je tent komt te staan, op welk veld, en met hoeveel afstand van andere tenten. Daar kunnen we niet over ‘mieren’.

Wij delen de groepen op naar maximaal 45 deelnemers per veld. Je staat dan op veld A, B, C of D. Die letter gebruik je het hele weekend. Bij het inschrijven krijg je op vrijdag avond, of zaterdag ochtend je Goodie-Bag en een veld aanduiding. Op DAT veld wacht je, na het halen van een bakkie koffie of thee of aanschaffen van boog en pijlen, totdat we je naar de aangrenzende lus met doelen uitlopen. Aan het eind van de ochtend zetten we daar ook je lunchpakket klaar.

Plok-teams / baannummers zijn niet groter als 6 schutters.

De Counselors geven bindende aanwijzingen indien een groep te groot zou kunnen zijn, of te dicht op elkaar staat.

 Vraag: Kun je dan naar de snackcar voor lekker patatje stoofvlees lopen? Antwoord: Natuurlijk,maar houdt daarbij wel de 1.5 meter afstand aan, en vermijd vorming van grote groepen. Volg de aanwijzingen op.

Vraag: En is er weer een Engels ontbijt mogelijk? Antwoord: Jazeker,wel op tijd bestellen natuurlijk :-)

Er zijn karren om je spullen te verplaatsen (wij maken ze vaak schoon), en zoals altijd is er laad en los ruimte. Het is niet gewenst je auto daar te lang te laten staan, die moet conform de bewegwijzering elders worden geparkeerd. Wil je dan Please schutters uitrusting (pijlpunt-uitgraaf-gereedschap) pas aandoen of opspannen (boog) op het schietterrein? Wij zorgen voor voldoende handen was punten en ontsmettende zeepjes. Zorgen jullie daar ook voor bij je tent?

Heb je Corona achtige klachten, koorts, hoesten etc.? Blijf dan thuis, stuur ons een email zodat we weten dat je niet kunt komen.

Heb je vragen? Laat ons dat weten en wij of de Counselors willen je graag helpen. Voor ons begint de Fairday met inladen en lossen Maandag aanstaande, en eindigt lang nadat jullie alweer thuis zijn. We kunnen derhalve geen bestellingen van Flu-Flu’s meer maken. Wel hebben we diverse producten bij ons, en hoef je daarom geen stress te hebben als je weer een pijl sloopt op Archie. Er is geen ‘Nerd-Corner’ dit jaar. Om mogelijke opstoppingen in het parcours te voorkomen zal er ook wat minder klim- en klouterwerk zijn. Het terrein geeft ons heel veel mogelijkheden om voor jullie een mooi en uitdagend parcours te maken.

We gaan leuke dagen schieten tegemoet.

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published